• side_banner
  • side_banner

nyheter

Vi har alle opplevd den kløende og ubehagelige ullen fra en bestemorgenser, ikke sant?Forståelig nok kan disse erfaringene gjøre noen bekymret for andre ullklær."Ullsko? Men jeg vil ikke ha kløende føtter!"

Heldigvis trenger du ikke bekymre deg for å være kløende og ukomfortabel med all ull!Hvis du noen gang har hatt en ubehagelig opplevelse med ullmaterialer, så var det mest sannsynlig på grunn av ulltypen i seg selv - det er mange typer ull som brukes til klær.

Mange produsenter bruker billigere ull for å redusere produktkostnadene.Imidlertid kan betydelig billigere ull med tykkere fibre få huden til å klø – noe som gjør produktet svært ubehagelig å ha på seg.

Så hvis du noen gang har opplevd den kløende og ubehagelige følelsen i sko uten sokker, så hadde du garantert ikke på deg saueskinnstøffel.I motsetning til annen ull og syntetisk materiale, klør ikke merinoull i det hele tatt – den er den mykeste av all ull.

Så, hva gjør merinoull spesiell, og hvordan kommer det til å gagne deg?La oss først diskutere hvorfor noe ull er kløende i utgangspunktet.

Hvorfor klør ull?

Som vi nevnte, er den største faktoren typen ull som brukes. Alle våre firmatøfler og støvler er laget av høykvalitetsull for å unngå kløende føtter!

Selv om du kan spare noen få dollar når du kjøper syntetiske eller billigere ullprodukter, vil du mest sannsynlig ende opp med å ikke bruke dem etter en stund.Disse materialene kan få føttene til å klø, og det vil gjøre joggesko ubehagelig.

Alt kommer ned til kvalitet.

Kløer merinoull?

I motsetning til andre ullfibre er merinoull veldig fin og tynn.Ullen er myk og behagelig å ha på.Det er noen grunner til at denne ullen skiller seg fra de andre:

  • Fiberlengde
    Merinoull har en utmerket fiberlengde.Når fibrene er kortere, eller hvis ull har en bredere fiberlengde, vil det gi en kløende følelse.Fibrene vil gni mot huden og blir plagsomme.Merinoull har lange og myke fibre som er behagelige å ha på.
  • Fiberdiameter.
    Merinoull har en veldig liten diameter.På grunn av denne lille diameteren kan fiberen bøye seg lettere og den er mye mer fleksibel.Merinoullfibre bøyer seg lett mot huden og forårsaker ikke kløe.

Hvorfor bruker du tøfler laget av naturlig saueskinn?

Tøfler laget av naturlig saueskinn er veldig behagelige å ha på. Ullfibre irriterer ikke huden, og i sin tur forårsaker de ikke kløe og ubehag.Selv om naturlig saueskinn er mer behagelig enn andre typer saueskinn, beholder det fortsatt de naturlige fordelene med ull, som antibakterielle egenskaper og vannmotstand.

Vi er sikre på at du vil finne dem veldig behagelige å ha på seg, og selvfølgelig kløefrie!


Innleggstid: 14. april 2021