• side_banner
  • side_banner

nyheter

Bare fordi det varme været er i full styrke, betyr ikke det at vi må si farvel til trøsten.

Mens det varme været fortsetter, avduker vi våre varme-værgodkjente dametøfler som er det perfekte tillegget til sommergarderoben din.Stol på oss, disse nye sesongens stiler er perfekte for det milde været fremover.

Unn føttene stilige dametøfler, støvler og muldyr i saueskinn.Disse vakre saueskinntøflene vil holde deg varm om vinteren og kjølig om sommeren.

 

Dametøffelen med to belter i saueskinner en veldig populær saueskinntøffel for kvinner.Fra stilen til fargen er laget for denne sommeren, tror du de to stripene bare er designet for skjønnhet?vel, du tar feil.Det handler mer om å holde foten i skoen og ikke falle av.enten du går på kjøkkenet, badet eller soverommet, eller prøver å gå rundt i huset eller ved bassenget, vil du ikke føle deg utrygg hvis skoene dine ikke følger deg.

En slik delikat og smakfull saueskinntøffel kan også gis til din mor eller søster når du kjøper den selv.Å bruke den sammen er både snill og moteriktig.Hva venter du på?

Saueskinnsko kan lett brukes med forskjellige klesstiler.Årstidene kan endre seg og klærne kan endre seg, men det tar ikke unna et par stilige saueskinntøfler.


Innleggstid: 25. mai 2021