• side_banner
  • side_banner

nyheter

1. Komfortabel året rundt

Saueskinn er naturlig termostatisk og tilpasser seg kroppstemperaturen for å holde føttene komfortable – uansett årstid.I et par saueskinntøfler forblir føttene dine kjølige i sommermånedene og deilig varme hele vinteren.

2. Antibakteriell og hypoallergenisk

Si farvel til fotlukt: saueskinnsfibre inneholder lanolin, som er naturlig antibakterielt og holder føttene friske time etter time.Saueskinn avviser også støvmidd og mugg, noe som gjør det til et utmerket valg for allergikere.

3. Fukttransporterende

Tøfler foret med syntetiske materialer kan få føttene til å svette, men saueskinn gjør det motsatte.Den absorberer naturlig fuktighet og holder føttene tørre.

4. Suveren mykhet

Morgen eller kveld er det ingenting som slår føttene dine i et par myke, ekte saueskinntøfler.Den beste delen?Saueskinn beholder sitt luksuriøse loft med hvert trinn.

5. Ekstremt slitesterk

Saueskinn tøfler er i det på lang sikt.I motsetning til kunstskinn og kunstige fibre med kort forventet levetid, tåler saueskinn hard slitasje.Når du har funnet det perfekte paret med saueskinntøfler, vil du ha glede av dem i mange år framover.


Innleggstid: 02-02-2021